High tea

High tea bij Di Stefano in Scheveningen!

Gepost door Corina 25 november 2015 0 reacties

High tea bij Di Stefano in Scheveningen!

Een aantal jaar geleden heb ik met mijn zus ergens aan zee een high tea genoten. Ze zag de high tea voorbij komen via een groupondeal en besloot hem te kopen.
De high tea was bitter slecht en  voor mij was dit het teken om nooit meer via een groupondeal ergens te eten. Het verbaasde me niet dat die high tea maar tien euro gekost had want meer was het echt niet waard.
Toen ik onlangs weer een high tea voorbij zag komen via groupondeal, ditmaal bij Di Stefano in Scheveningen, was ik even in dubio wat ik zou doen. Bij nadere inspectie van de website van Di Stefano, zag het er niet super gezellig uit, maar ook zeker niet slecht! Uiteindelijk besloot ik de deal te kopen en in het kader van “Is een groupondeal altijd slecht?” op pad te gaan…

high tea di stefano

Het is een koude en winderige dag wanneer ik op weg ben naar Di Stefano. Een kopje warme thee zal er nu goed in gaan! Lian gaat vandaag voor het eerst met mij mee, sterker nog, het is haar eerste high tea ever!! Ik waarschuw haar dat we met een groupondeal gaan high tea’n en dat mijn ervaring daarmee niet al te best is. Ik hoop dus dat haar eerste high tea goed is, maar durf geen garantie te geven.
Maakt niet uit, zegt ze, we gaan het gewoon proberen!
Wanneer we aankomen worden we vriendelijk begroet door de eigenaar. Hoewel het interieur van DiStefano vrij basic en kaal is van binnen, neig je dit gauw te vergeten zodra je gaat zitten. Met zicht op de Stevinstraat en de constante aanloop van klanten is het een levendige plek. Wij zitten in ieder geval goed hier aan het raam en zijn benieuwd naar wat gaat komen…

high tea di stefano

high tea di stefano

Stefan blijkt een enorm aardige gastheer te zijn met passie voor zijn beroep. Zijn taarten zijn in verschillende horaca gelegenheden langs de boulevard terug te vinden. Op aanraden van vaste klanten is hij begonnen met het serveren van een high tea.
Hij kijkt ons trots aan wanneer hij de high tea neerzet.
En met recht. Lian en ik kijken onze ogen uit! Wat zien de hapjes er mooi uit!
Stefan vraagt ons welke thee we erbij geserveerd willen hebben en zegt dat we ons niet druk hoeven te maken als de smaak niet bevalt, dan gooit hij het weg en schenkt iets nieuws in. Hij legt uit waar de verschillende theesoorten vandaan komen en complimenteert ons met onze keuze, een Griekse afrodisiac, zo blijkt, hihi…

high tea di stefano

“Dagelijks maken we op ambachtelijke wijze in eigen keuken naast het brede assortiment van lekkere taarten in diversen smaken, zoete en zoute koekjes, fijn gebak en petit fours. Door uitsluitend gebruik van alleen de fijnste en de meest kwalitatieve grondstoffen zonder conserveermiddelen hebben onze producten een unieke en heerlijke smaak…” (Bron www.patisseriedistefano.nl)

high tea di stefano

Lian geniet zichtbaar! Haar high tea-doop lijkt positief uit te pakken.
“Ooooh…Heb je die worteltaart gezien? Die ziet er zo mooi uit! En wat dacht van die browny?!”
Je kunt duidelijk proeven dat dit homemade producten zijn die met liefde zijn klaar gemaakt. Ik sta echt te kijken van deze kwaliteit en vind dit voor een groupondeal bijzonder goed!

“Behalve in onze winkel aan de Stevinstraat, kunt u ook van onze taarten genieten bij Strandpaviljoen Blue Lagoon , De Waterreus en Peukiе in Scheveningen…” (Bron www.patisseriedistefano.nl)  

high tea di stefano

high tea di stefano

high tea di stefano

Wanneer we klaar zijn besluit ik nog wat van die bange egeltjes uit de vitrine mee naar huis te nemen en Lian laat haar scone inpakken. We zitten echt prop- en propvol!
Dat het gesmaakt heeft is zeker! Het enige waar het hier aan schort is de locatie. Wanneer je nog nooit van Di Stefano hebt gehoord is de kans ook klein dat je het toevallig ontdekt tijdens het voorbij lopen. Vandaar de actie met de groupondeal!
Dus eigenlijk een super high tea voor een buitengewoon prijsje!!
Mazzelaars die we zijn…

Wil jij ook een keer voor een buitengewoon prijsje hier high tea’n of misschien zelfs gratis?
Hou dan onze Facebook pagina in de gaten waar we regelmatig leuke dingen weg geven!
Van high tea’s tot workshops, theatervoorstellingen en meer!

High tea €19,95 p.p.

Patisserie Di Stefano
Stevinstraat 114
2587 ED Den Haag
070 326 0213

patisseriedistefano.nl

Wil je ook graag een keer hier high tea’n, maar heb je niemand om mee te gaan? Kom naar ons gezellige Plein op de website en vraag wie er met je mee wil! Xxx

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.