High teaLocatie

Lekkere biologische high tea bij Kameryck!

Gepost door Corina 9 oktober 2015 0 reacties

Na een drukke werk-ochtend met praten praten en nog eens praten is het dan zover, ik ben onderweg naar Kamerik. Of moet ik zeggen Kameryck? Zo heet het restaurant. Het is op dit tijdstip gelukkig niet druk op de weg en ik ben al gauw bij afslag Woerden. “Dan zal ik er wel bijna zijn”, denk ik bij mezelf. Maar in plaats van –bestemming bereikt– geeft mijn navigatie nog een hoop bochten en afslagen aan. Ik heb duidelijk nog een stukje te gaan! Kantoorpanden maken plaats voor rijtjeshuizen, rijtjeshuizen maken plaats voor nieuwbouw en nieuwbouw loopt weer over in een winkelcentrum. Zo! Even kijk ik naar mijn navigatie of ik echt wel goed ga. Ja, ik ga goed! Rustig rij ik door en uiteindelijk maakt alle bebouwing plaats voor prachtige landschappen, monumentale woonboerderijen en prachtige brede sloten…-u heeft uw bestemming bereikt-

Zodra ik het Oortjespad insla neem ik de eerste de beste afslag naar de parkeerplaats die bij het restaurant hoort. Iets te snel, zo blijkt, want vanaf hier moet ik nog zo’n honderd meter lopen terwijl ik ook voor de deur had kunnen parkeren. Oh wel, ik maak gelijk maar even van de gelegenheid gebruik om wat van het terrein in me op te nemen. Naast me is een kleine golfbaan. Niet echt voor de lange afstand bedoeld zo te zien, maar je kan er aardig wat balletjes slaan! Maar wat is dat door die bomen dan? Het lijkt wel water. Wacht, ik loop er even naar toe…

Mijn mond valt nog net niet open van verbazing. Wat mooi!! En dan is het nu nog wel van dat druilerige weer, laat staan als de zon schijnt!! Het begint inmiddels aardig te regenen en ik loop naar het restaurant. Mijn zusje kan er ook elk moment zijn nu.
Terwijl ik binnenkom zit mijn zusje al aan tafel. Fijn! Snel schuif ik ook aan tafel. Laat het feest nu maar beginnen…

“Kameryck biedt veel leuke groepsactiviteiten. Iedereen die een keer wil golfen kan terecht op onze Pitch en Putt golfbaan. Daarnaast bieden we vele mogelijkheden voor leuke activiteiten zoals een schietclinic, workshop schermen, voet-golf, laserkleiduivenschieten of een fietstocht door het Groene Hart…”

Mijn zusje en ik hebben het goed naar onze zin. Eigenlijk altijd wel als we gaan high tea’n. Het nuttigen van al die lekkere kleine hapjes doet echt wonderen voor je humeur! Terwijl we lekker aan het kletsen zijn onder het genot van een glas prosecco, komt de serveerster met de eerste lekkere versnapering; een prei-soepje…

Aangezien we beiden zowat uitgehongerd zijn (altijd hè, vooraf aan een high tea?) gaat het soepje er goed in. Het is lekker van smaak! En niet alleen dat, het is ook nog eens biologisch! Een fijne wetenschap!  Ondertussen genieten we van het prachtige uitzicht. Het is hier echt schitterend! Wanneer de etagère komt wil ik dan ook de etagère inclusief het uitzicht vastleggen… 

“Kameryck heeft een eigentijdse keuken en gebruikt mooie biologische en streekeigen producten. Daarbij adviseren wij heerlijke, passende wijnen. Veel producten komen, na zorgvuldige selectie, rechtstreeks uit het Groene Hart…”

Biologische high tea Kameryck

Biologische high tea Kameryck

Ik heb mijn best gedaan het zo mooi mogelijk in beeld te brengen! Iets wat niet echt moeilijk was aangezien de locatie zo geweldig mooi is en de High tea meer dan goed! Het is niet gek dat mensen hier graag hun trouwfeest vieren. Of wat dacht van vergaderen? Een betere plek om in de pauze even je hoofd leeg te maken is er niet. Ik heb er in ieder geval weer een favoriet plekje bij gekregen! Hier wil ik nog eens terug komen wanneer het lekker weer is buiten. En weet je wat ik dan ga doen?

Juist ja!

“U hoeft niet te kunnen golfen om op onze baan te mogen spelen. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen. Een dure uitrusting hoeft dus niet te worden aangeschaft. Het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. U mag met uw eigen schoenen de baan op, mits daar geen hakken onder zitten en niet voorzien zijn van grove profielen(sportschoenen genieten de voorkeur). En dan……spelen maar! “

Kameryck
Oortjespad 3
3471HD Kamerik ☎︎0348 400 771

www.kameryck.nl

Wil je ook een keer hier high tea’n, maar heb je niemand om mee te gaan? Kom naar ons gezellige Plein op de website en vind iemand die met je mee wilt!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.