Even Voorstellen

Wanneer ik op zoek ben naar een lekkere high tea, vraag ik me altijd af hoe het eruit ziet en wat ik kan verwachten.
Is de locatie geschikt voor een bruiloft, kun je er met een glutenvrij-dieet terecht, hoe ziet de omgeving eruit?
Soms kan de website van een restaurant er erg mooi uitzien, maar dat geeft nog geen goed beeld hoe het in werkelijkheid is.
Om het uitkiezen van een locatie voor anderen mensen wat makkelijker te maken, breng ik allerlei restaurants, lunchrooms en theehuizen goed in beeld.
High tea is het mee begonnen, vandaar de naam ‘High Tea Vriendinnen’, maar inmiddels vind je ook heerlijke lunches, diners en andere arrangementen op de website.
Niet alleen dat, je vind er ook leuke creatieve workshops en culturele uitjes.
Geweldige activiteiten die je prima kunt combineren met een hightea, lunch of diner!
Al met al genoeg ideeën voor een gezellig dagje uit met je vriendinnen.
De verhalen zijn het mooist wanneer ik de eigenaar ook nog te spreken krijg! Vaak realiseer je je niet wat voor verhaal er achter je bordje met eten zit. Hoe hard iemand heeft moeten werken om zijn of haar droom waar te maken. Wat voor boodschap ze naar de buitenwereld willen uitdragen!
Ik vertel hier graag over in mijn verhalen.
Daarnaast bevatten de artikelen mooie foto’s van mijn hand zodat je precies weet wat je kunt verwachten wanneer je ergens naartoe gaat!

Volg mij op Instagram voor de mooiste actuele foto’s met bijbehorende locaties en like de Facebookpagina waar ik regelmatig high tea’s, workshops en andere dingen weggeef! Ben je actief op Pinterest? Pin jou favoriete high tea, workshop of culturele evenement vast!

De website heeft een SUPER SONIC zoekbalk! Trefwoorden als biologisch, glutenvrij, kindvriendelijk, plaatsnaam, catering, enz, de zoekbalk weet er wel raad mee en filtert in een oogwenk jou gewenste artikelen eruit!

Veel plezier met het uitzoeken!

Liefs, Corina
Xxx

 

high tea vriendinnen