Over High Tea Vriendinnen

Wanneer ik op zoek ben naar een lekkere high tea, vraag ik me altijd af hoe het eruit ziet en wat ik kan verwachten. Soms kan een website er erg mooi uitzien, maar dat geeft nog geen indicatie hoe het in werkelijkheid is. Om het voor anderen wat makkelijker te maken om een leuk uitje te kiezen, breng ik allerlei leuke dingen goed in beeld. High tea is het mee begonnen, vandaar de naam ‘high tea vriendinnen’,  maar inmiddels vind je nog veel meer leuke en lekkere dingen op de website. En dat zal alleen maar meer worden! De verhalen zijn het mooist wanneer ik de eigenaar ook nog te spreken krijg! Vaak realiseer je je niet wat voor verhaal er achter je bordje met eten zit. Hoe hard iemand heeft moeten werken om zijn of haar droom waar te maken. Wat voor boodschap ze naar de buitenwereld willen uitdragen! Ik vertel hier graag over in mijn verhalen. Daarnaast bevatten de artikelen mooie foto’s van mijn hand zodat je precies weet wat je kunt verwachten als je ergens naar toe gaat!

Volg mij op Instagram voor de mooiste actuele foto’s met bijbehorende locaties en like de Facebookpagina waar ik regelmatig high tea’s, workshops en andere dingen weggeef! Ben je ook actief op Pinterest? Pin jou favoriete high tea, workshop of culturele evenement vast!

De website heeft een SUPER SONIC zoekbalk! Trefwoorden als biologisch, glutenvrij, kindvriendelijk, plaatsnaam, catering, enz, de zoekbalk weet er wel raad mee en filtert in een oogwenk jou gewenste artikelen eruit!